Ingrediente
- 1 casoleta de gaturi de pui
- 1/2 de sticla bors
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 salata verde
- apa
- sare
- O mana de morcovi congelati
Le fierbem bine in apa.
Dupa ce au fiert, punem o mana de morcovi congelati.
Lasam sa mai fiarba pana se inmoaie morcovii.
Apoi adaugam salata verde taiata (mie imi place sa o tai mai mare in forma de fidea), 2 linguri de paste de tomate si sare.
Lasam salata sa fiarba pana se inmoaie si ea si adaugam 1/2 de sticla de bors.
Lasam ciorba sa dea in clocot, apoi punem sare dupa gust.
Mie mi-a iesit aproximativ 5l de ciorba.
Cost total ingrediente: 18,50lei insa ne-a ramas 1/2 de sticla de bors, 3/4 de punga de morcovi pe care ii tinem in congelator si borcanul de pasta de tomate e aproape neatins :)
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu