sâmbătă, 25 mai 2013

TOCANITA DE PUI (PL)

Cum imi luasem o punga de piept de pui in care am gasit 2 piepti, dintr-unul am facut ciulama si din celalalt tocanita.

Ingrediente
  • 1/2 punga de fasole verde congelata
  • 1/2 punga fasole galbena congelata
  • 1 mana de morcov (am folosit tot la punga congelat)
  • 1/2 de punga de conopida congelata
  • 1/2 de punga ceapa tocata congelata
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 piept de pui
  • apa, sare, piper
Pieptul l-am dezbracat de piele si apoi l-am fiert si l-am lasat la racit.
L-am taiat bucati lasand ceva carne pe si oase.
In supa obtinuta, am pus toate legumele, carnea si am completat cu apa pana le-a acoperit.
Dupa ce au fiert legumele am adaugat 2 linguri de pasta de tomate, sare si piper.
Am mai dat in 2 clocote si gata :)
Cost total ingrediente: 38lei si am ramas cu 1/2 de punga de fasole verde, fasole galbena, ceapa taiata, conopida si cam 1/3 din punga de morcov (am mai folosit la ciorba), ingrediente care stau in congelator pana la urmatoarea serie, iar din punga de piept am facut 2 felur de mancare.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu