Ingrediente
- 1/2 punga de fasole verde congelata
- 1/2 punga fasole galbena congelata
- 1 mana de morcov (am folosit tot la punga congelat)
- 1/2 de punga de conopida congelata
- 1/2 de punga ceapa tocata congelata
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 piept de pui
- apa, sare, piper
L-am taiat bucati lasand ceva carne pe si oase.
In supa obtinuta, am pus toate legumele, carnea si am completat cu apa pana le-a acoperit.
Dupa ce au fiert legumele am adaugat 2 linguri de pasta de tomate, sare si piper.
Am mai dat in 2 clocote si gata :)
Cost total ingrediente: 38lei si am ramas cu 1/2 de punga de fasole verde, fasole galbena, ceapa taiata, conopida si cam 1/3 din punga de morcov (am mai folosit la ciorba), ingrediente care stau in congelator pana la urmatoarea serie, iar din punga de piept am facut 2 felur de mancare.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu