Ingrediente
- 1kg carne tocata pui
- 1 ceapa
- 1 ou
- 2 ardei
- 2 dovlecei
- 1 ceapa verde
- 2 rosii
- pasta de tomate
- oregano, tarhon, sare, boia
- usturoi
Cat se fac chiftelele, pregatim sosul.
Taiati ardeii si dovleceii cubulete. Eu de obicei le tai mai mari.
Se toaca si ceapa verde si rosiile.
Se pun toate in cratita plina cu apa (eu fac mancarea pentru 4-5 zile asa ca imi fac o oala :D ).
Cand sunt aproape fierte legumele, se adauga pasta de tomate (cam doua linguri), sarea, oregano si tarhonul. Atentie la cantitatea de oregano si tarhon. Sunt doua condimente cu arome puternice. Daca puneti prea mult ele pot strica gustul mancarii.
Amestecam bine si apoi punem chiftelele.
Cand e gata si carnea, punem usturoiul tocat.
Mai lasam totul sa fiarba vreo 5 minute si gata.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu