duminică, 9 iunie 2013

CIORBA DE PERISOARE SI PULPE DE PUI (PP)

Prima zi de PP m-a prins total nepregatita de data asta. Fiind duminica, am uitat sa-mi fac cumparaturi de vineri asa ca a trebuit sa apelez la rezervele din congelator. Am gasit un pachet de carne tocata de pui si o casoleta de pulpe de pui asa ca mi-am facut ciorbita de perisoare cu pulpe de pui.

Ingrediente
  • 1/2kg carne tocata de pui
  • 3-4 pulpe de pui
  • 1/2 sticla bors
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1-2 ardei iuti (cui ii place mancarea picanta)
  • sare
Pentru inceput am dezbracat pulpele de piele, le-am degresat, spalat si apoi le-am taiat in doua (am avut pulpe intregi).
Le-m pus la fiert in apa cu sare.
In oala am mai pus si ardeiul iute taiat rondele.
Carnea de perisoare am amestecat-o cu sare, oul si ceapa tocata mai mare.
Am format perisoarele si le-am aruncat in apa inainte sa dea in primul clocot.
Cand a fiert apa, am adaugat si borsul.
Este o mancare rapida, gustoasa si tine cam 4 zile :)
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu